Skip to main content

Gymnastik i Grejs-Dalen Idrætsklub

Velkommen til gymnastikafdelingen i GDIK.

Gymnastik er en fantastisk måde at skabe bevægelse og fællesskaber på. Vi tilbyder gymnastikhold for børn og voksne i Grejs Kulturcenter, Grejsdalshallen og Grejsdal Skole. De beskrevne aldersgrænser er vejledende, og det er op til den enkelte at vurdere, hvilket hold der er mest aktuelt. Kontigentet for sæsonen dækker blandt andet over opvisningstøj, vedligeholdelse af redskaber, indkøb af nye redskaber samt kurser til instruktørerne.

Vi har et bredt spænd af frivillige instruktører, både dem med masser af erfaring, den helt nye instruktør og forældre, som er med til at underbygge træningen. Vi har altid brug for flere hænder, og vi værdsætter alle frivillige, der er med til at løfte i flok. Som instruktør i vores forening for du hvert år mulighed for at komme på relevante kurser gennem DGI, sparring med andre instruktører og senest har vi skrevet en instruktør guide, der er en konkret og praktisk drejebog, som du kan tage med under armen, når du skal til træning. Guiden indeholder bl.a. sanglege, lege, tekniktræning, baneopsætning m.m. Guiden kan sendes uforpligtende som PDF til alle nysgerrige ved kontakt til formanden.

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen Kathrine Skøtt, Gymnastik formand Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information, træningstider og tilmelding.